Imagináció Mérnökiroda logó

Környezetvédelmi hatásterület számítás
transzmisszió és zajvédelem

Támogatás Környezetvédelmi ügyintézőknek

Minden munkánkra garanciát vállalunk, tehát addig visszük az eljárást, amíg meg nem történik az engedély vagy a szakhatósági hozzájárulás kiadása!

környezetvédelmi segítség cégvezetőknek
Hatásterület lehatárolás
Légszennyezés és zajterjedés számító szoftverek

1. Pontforrás hatásterület lehatárolás

Ha Önnek az a feladata, hogy összeállítson egy pontforrás engedélykérelmet, de bizonytalan a hatásterület lehatárolás kérdésében, akkor ON-LINE hatásterület modellező rendszerünk internetes felületén percek alatt készíthet szakszerű számításokat és dokumentációt, amire a garanciát mi vállaljuk.

2. Pontforrás engedélykérelem

Ha a komplett pontforrás vagy diffúz forrás engedélykérelem összeállítását olyan szakemberre bízná, aki felelősséget vállal az eljárás lefolytatásáért, akkor bízza ránk ezt a feladatot, és Önnek nem kell a hatósággal egyeztetnie.

3. Telepengedély-kérelem

Ha telepengedélyezési eljáráshoz kíván olyan környezetvédelmi dokumentációt készíttetni, ami maradéktalanul megállja a helyét a hatóság előtt, akkor bízzon meg bennünket ennek összeállításával és nem lesz a hatóságnak utólagos kérdése.

4. Zajvédelmi hatásterülethez modellszámítás

Ha szükség adódik egy ipari telephely zajvédelmi hatásterületének lehatárolására és Önnek van már gyakorlata digitális térképek használatában és berendezések zajjellemzőinek összegyűjtésében, akkor akkor ON-LINE hatásterület modellező rendszerünk internetes felületén percek alatt készíthet szakszerű számításokat, amire a garanciát mi vállaljuk.

5. Zajvédelmi hatásterület lehatárolás

Ha nem szeretne bajlódni egy ipari telephely zajvédelmi hatásterület lehatárolásával, akkor rövid határidővel, a környezettől függően számítással vagy méréssel elkészítjük az erről szóló szakszerű dokumentációt.

6. Zajcsökkentési terv

Ha panasz érkezik egy zajos üzemre, vagy Ön szeretné megelőzni, hogy lakossági bejelentés érkezzen a zaj miatt, vagy esetleg már van hatósági kötelezés, akkor bízzon meg bennünket zajcsökkentési terv kidolgozásával, amelyet szakszerűen készítünk mindamellett, hogy a javasolt megoldásokkal igyekszünk a megrendelő pénztárcáját is kímélni.

7. Környezetvédelmi szaktanácsadás

Ha Önt a főnöke azzal bízta meg, hogy egy ipari beruházást készítsen úgy elő, hogy később nem tervezett költség ne lépjen fel, akkor szakszerű környezetvédelmi tanácsadással állunk rendelkezésére.

8. Transzmissziós Ipari Automata Modellező Rendszer

Ha az Ön cége vagy megrendelője szeretné tudni, hogy egy komoly légszennyezőanyag-kibocsátó forrás valójában milyen mértékben terheli a környezetét, akkor ajánljuk figyelmébe Transzmissziós Ipari Automata Modellező rendszerünket, ami a valós kibocsátási adatok és egy helyi meteorológiai állomás adatai alapján pontos eredményeket szolgáltat.

Ha megadja a telefonszámát is, szívesen visszahívjuk a részletek egyeztetéséhez. Az ajánlatadáshoz fontos lenne tudnunk:

- milyen forrásokról van szó
- milyen a telephely környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- a technológia címszavakban

- milyen telephelyről van szó
- milyen a telephely környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- a technológia címszavakban

- milyen telephelyről van szó
- milyen a telephely környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- van-e a telephely határától számított 100 m-es körzeten belül lakóház
- technológia címszavakban

- milyen létesítményről van szó
- milyen az építmény környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- milyen jellegű források zajcsökkentését kellene megtervezni

- milyen építményről/beruházásról van szó
- milyen az építmény környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- a technológia címszavakban

Email cím:*
Telefonszám:
Ellenőrző kód:*
Ajánlatkérés szövege:*