Imagináció Mérnökiroda logó

Környezetvédelmi hatásterület számítás
transzmisszió és zajvédelem

Környezetvédelmi szakértői megoldások

Minden munkánkra garanciát vállalunk, tehát addig visszük az eljárást, amíg meg nem történik az engedély vagy a szakhatósági hozzájárulás kiadása!

környezetvédelmi segítség cégvezetőknek
környezetvédelmi ügyintézők
Légszennyezés és zajterjedés számító szoftverek

1. Levegővédelmi hatásterület lehatároláshoz modellszámítás

Ha Önnek eseti jelleggel adódik olyan feladata, ahol egy ipari létesítmény levegővédelmi hatásterületét kell lehatárolni, akkor ON-LINE hatásterület modellező rendszerünk internetes felületén rövid idő alatt készíthet szakszerű számításokat és akár dokumentációt, amire a garanciát mi vállaljuk. A rendszerhez ingyenesen használható térinformatikai szoftvert is ajánlunk.

2. Zajvédelmi hatásterület lehatároláshoz modellszámítás

Ha Önnek eseti jelleggel adódik olyan feladata, ahol egy ipari létesítmény zajvédelmi hatásterületét kell lehatárolni, akkor ON-LINE hatásterület modellező rendszerünk internetes felületén rövid idő alatt készíthet szakszerű számításokat, amire a garanciát mi vállaljuk. A rendszerhez ingyenesen használható térinformatikai szoftvert is ajánlunk.

3. Légszennyezés modellező szoftver

Ha levegővédelmi szakértőként olyan szoftvert keres, ami a légszennyező anyagok légköri terjedését, transzmisszióját gyorsan és pontosan számítani képes és az eredmények digitális térképen dokumentálhatóak, akkor ajánljuk figyelmébe saját fejlesztésű, a magyar szabványoknak és hatósági gyakorlatnak megfelelő AIRCALC légszennyezés modellező szoftverünket.

4. Hangterjedés modellező szoftver

Ha zajvédelmi szakértőként olyan szoftvert keres, ami az ipari zajok terjedését gyorsan és pontosan számítani képes és az eredmények digitális térképen dokumentálhatóak, akkor ajánljuk figyelmébe saját fejlesztésű, a magyar szabványoknak és hatósági gyakorlatnak megfelelő NOISEMOD hangerjedés modellező szoftverünket.

5. Transzmissziós Ipari Automata Modellező Rendszer

Ha szeretné tudni, hogy egy komoly légszennyezőanyag-kibocsátó forrás valójában milyen mértékben terheli a környezetét, akkor ajánljuk figyelmébe Transzmissziós Ipari Automata Modellező rendszerünket, ami a valós kibocsátási adatok és egy helyi meteorológiai állomás adatai alapján pontos eredményeket szolgáltat.

6. Transzmissziós számítások hatástanulmányhoz

Ha Önnek az a feladata, hogy összeállítson egy teljes környezeti vizsgálatot vagy hatástanulmányt készítsen, de nem biztos benne, hogy a levegővédelmi részeket meg tudja úgy csinálni, hogy a hatóság ne emeljen kifogást, akkor szívesen átvállaljuk ennek a munkarésznek a szakszerű elkészítését! A szerkeszthető formában átadott dokumentáció mellé természetesen a szakmai jogosultságunkat is adjuk.

7. Zajtérkép számítások hatástanulmányhoz

Ha Önnek az a feladata, hogy összeállítson egy teljes környezeti vizsgálatot vagy hatástanulmányt készítsen, de nem biztos benne, hogy a zajvédelmi részeket meg tudja úgy csinálni, hogy a hatóság ne emeljen kifogást, akkor szívesen átvállaljuk ennek a munkarésznek a szakszerű elkészítését! A szerkeszthető formában átadott dokumentáció mellé természetesen a szakmai jogosultságunkat is adjuk.

Ha megadja a telefonszámát is, szívesen visszahívjuk a részletek egyeztetéséhez. Az ajánlatadáshoz fontos lenne tudnunk:

- milyen létesítményről van szó
- milyen az építmény környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- a technológia címszavakban

- milyen építményről/beruházásról van szó
- milyen az építmény környezete (telepítési cím), ha van helyszínrajz az sokat segíthet
- a technológia címszavakban

Email cím:*
Telefonszám:
Ellenőrző kód:*
Ajánlatkérés szövege:*